3 Ağustos 2012 Cuma

NTV Radyo

NTV Radyo
13 Kasım 2000’de yayına başlayan NTV Radyo, ekonomiden spora, filmlerden konserlere, hayatın tüm alanlarından haberleri ve gelişmeleri mikrofona taşıyor.

Türkiye’nin 53 merkezinden yaptığı yayınla dinleyiciye ulaşan NTV Radyo, günboyu, haber kuşaklarına, gece ve hafta sonu yayınlarında ise müzik ve spor programlarına yer veriyor. Türkiye Futbol Ligi maçları, uzman yorumcular tarafından stattan canlı aktarılıyor.

NTV medya kuruluşunun Türkiye ve dünyayı kuşatan zengin ve kapsamlı haber ağı şimdi NTV Radyo mikrofonlarından anında radyonuza ulaşıyor: Hızlı, tarafsız ve güvenilir…

Haber:
Her an, her koşulda hızlı, eksiksiz ve mutlaka yansız. NTV Radyo haberi, günboyu ana haber bülteni için biriktirilen bir bilgi yığınağı olarak değil, anında, hiç gecikmeksizin tüketilecek birenformasyon kaynağı olarak değerlendiriyor.

Türkiyenin en çok izlenen haber kanalı NTV, ve Dünyanın Bir Numaralı Ekonomi Kanalı CNBC-e televizyonları, NTVMSNBC haber portalını besleyen zengin kaynakları NTV Radyonun kullandığı haber kaynakları. Günboyu siyasetten , ekonomiye, spora, yaşamın bütün alanlarından haber…

Müzik ve NTV Radyo:
NTV Radyo , klasik müzik yayınıyla müzikte de alanında tek radyo olma özelliğini koruyor. Gün boyu NTV Radyo haber, anında haber, doğru haber, güvenilir ve yansız haber yayını yaparken akşam saatlerinden itibaren ve hafta sonları klasik müzik yer alıyor.

Her gece 23:30 dan sabah saat 06:30 a kadar süren klasik müzik yayınımızın yanısıra haftasonlarında ise klasik müzik konser kayıtları NTV Radyo’da

BBC, Voice of America, Deutsche Welle’nin Türkçe yayınları ile BBC Dünya Servisi’nin hazırladığı İngilizce haberler NTV Radyo’da dinleyici ile buluşuyor. NTV Radyo internet üzerinden de canlı olarak dinlenebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder